Deze week ben ik in Helmond, nabij Eindhoven in Nederland om een cursus te geven bij Tjip. Ik verblijf in het Golden Tulip hotel Westende. Vlak tegenover het hotel ligt het restaurant (Café Royal) ‘t Parlement. Daar ben ik dinsdag en donderdag avond gaan eten. En ik kan het bij deze dus aanraden! Uitstekende bediening, zeer lekkere gerechten op mooi gepresenteerde borden.

Dinsdag at ik een verrassingsmenu (3 gangen) en vandaag at ik het standaard menu (4 gangen). Prijs is heel schappelijk voor wat je krijgt, dus bij deze nogmaals absoluut aan te raden als je in toevallig in Helmond bent.

Het hotel valt een beetje tegen. Persoonlijk vind ik het een lelijke kamer (104 -> vraag een andere kamer 😉 ), met veel te weinig licht, vlak naast een drukke weg en boven een feestzaal. Beide factoren zorgen voor lawaai. Op de tv kan ik slechts 1 belgische zender ontvangen, met name Ketnet/Canvas, maar dat maakt me niet zoveel uit. Ontbijt is wel in orde, maar geen uitschieter.

One thought on “Lekker eten in Helmond – Nederland

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.